Gå til innholdet

Svenske kjøttboller

Ingredienser

Norsk svine-/storfekjøtt (69 %), vann, stivelse (tapioka), vegetabilsk fiber (potet og gulrot, bambus), salt, løk, smaksforsterker (kaliumklorid og magnesiumklorid), krydder (pepper og ingefær) og rapsolje (til steking). Kan inneholde spor av melk og gluten. Må gjennomvarmes før servering

Tilsatt

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 g: Energi: 882 kJ/211 kcal Fett: 15 g hvorav - mettede fettsyrer: 6,1 g - enumettede fettsyrer: 5,7 g - flerumettede fettsyrer: 1,4 g Karbohydrat: 7 g - hvorav sukkerarter 1,9 g Protein: 12 g Salt: 1,3 g

Allergener

  • Spor av melk og melkeprodukter
  • Spor av gluten
Oppdatert