Gå til innholdet

Om Nordfjord 

Meny
med-pipe

Nordfjord Kjøtt  

Nordfjord Kjøtt startet virksomheten i 1961. Gründeren Leif Roksvåg fikk da etablert en kjøttforedlingsbedrift i Olden. I 1978 flytte vi til nye lokaler i Loen, og der har vi vært siden

Vi er en kjøttforedlingsbedrift der kvalitet i alle ledd er det viktigste. Våre naturskjønne omgivelser i Indre Nordfjord med Nordfjorden, Skåla, Loen-vatnet, Kjenndalsbreen og Lodalskåpa som nærmeste naboer, minner oss daglig om å leve opp til dette.

Med vår beliggenhet må vi være best i alle ledd for å kunne hevde oss i konkurransen om de store markedene. Vi er etter hvert blitt en stor bedrift med ca 400 ansatte som driver på over 60 000 kvm grunnflate. Den lokale tilhørighet til tradisjoner og kvalitet gjennomsyrer alt vi gjør.

Våre produkter er utviklet over lang tid, med de beste råvarer og resepter. Dette er det som legger grunnlaget for sluttproduktene våre.

Vi selger i dag våre produkter sammen med vår forretningspartner REMA1000 Norge, og du finner produktene våre i alle REMA-butikkene rundt om i landet.

Oppdatert