Gå til innholdet

Brun saus

Ingredienser

Vann, kjøttkraft (avkok av vann, storfeben, løk, og løpstikke), tomat, løk, stivelse av mais, smør (fløte og melkesyrekultur), salt, buljong(salt, gjærekstrakt, maltodextrin, sukker, løk og løpstikke), hvitvinsekstrakt, sukker og pepper.

Tilsatt

Fargestoff: karamell

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 173 kJ/41 kcal Fett: 1 g hvorav - mettede fettsyrer: 0,5 g - enumettede fettsyrer: 0,2 g - flerumettede fettsyrer: 0,2 g Karbohydrat: 4 g hvorav - sukkerarter: 0,9 g Kostfiber: 0,2 g. Protein: 4 g Salt: 0,9 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
Oppdatert