Gå til innholdet

Fløtesaus

Ingredienser

Vann, kjøttkraft (avkok av vann, storfeben, løk, løpstikke), tomat, fløte (4,8 %), stivelse av mais, løk, buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, sukker, løk og løpstikke), smør (fløte og melkesyrekultur), hvitvinsekstrakt, sukkerkulør (invertert og karamellisert sukker, vann, salt, fargestoff (karamell)), salt, sukker og pepper

Tilsatt

Fargestoff: karamell

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 281 kJ/67 kcal Fett: 3 g hvorav - mettede fettsyrer: 1,5 g - enumettede fettsyrer: 0,7 g - flerumettede fettsyrer: 0,7 g Karbohydrat: 6 g hvorav - sukkerarter: 0,4 g Kostfiber: 0,1 g Protein: 4 g Salt: 1,0 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
Oppdatert