Gå til innholdet

Svenske kjøttboller i fløtesaus

Ingredienser

Meatballs (57 %): Ingredienser: Norsk svinekjøtt (83 %), vann, stivelse av tapioka, melkeprotein, melkesukker, salt, rapsolje (til steking) og pepper. Kan inneholde spor av gluten. Fløtesaus (43 %) Ingredienser: vann, kjøttkraft (avkok av vann, storfeben, løk og løpstikke), tomatpuré, sukkerkulør (invertert og karamellisert sukker, vann og salt), salt, fløtepulver (4,7 %), maisstivelse, løk, buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, sukker, løk og løpstikke), smør (fløte og melkesyrekultur), hvitvinspulver og pepper.

Tilsatt

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 g: Energi: 606 kJ/145 kcal Fett: 9 g hvorav - mettede fettsyrer: 3,4 g - enumettede fettsyrer: 3,6 g - flerumettede fettsyrer: 1,2 g Karbohydrat: 5 g - hvorav sukkerarter 0,4 g Protein: 11 g Salt: 1,3 g

Allergener

  • Spor av melk og melkeprodukter
  • Spor av gluten
Oppdatert