Gå til innholdet

Sossiser

Ingredienser

Må gjennomvarmes før servering. Tilbereding: stek eller grill pølsene på middels varme til de får en gyllen farge. Ingredienser: Norsk svine-/storfekjøtt (kjøttinnhold totalt: 61 %), vann, småflesk, stivelse av tapioka, melkesukker, melkeprotein, salt, muskat, pepper, fiber av potet, gulrot og bambus, dekstrose og aroma. Importert fåretarm

Tilsatt

Antioksidant: natriumsitrat. Stabilisator: di-/trifosfat.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 g: Energi: 1 218 kJ/291 kcal Fett: 25 g hvorav - mettede fettsyrer: 8,5 g - enumettede fettsyrer: 10,4 g - flerumettede fettsyrer: 2,0 g Karbohydrat: 7 g - hvorav sukkerarter 2,4 g Kostfiber: 0 g Protein: 9 g Salt: 1,8 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
Oppdatert