Gå til innholdet

Ostepanetter med bacon

Ingredienser

Norsk svinekjøtt (69 %), vann, hvetemel, ost (9 %) (pasteurisert melk, syrekultur, salt og mikrobiell løype), bacon (7 %): (Norsk sideflesk uten ben og svor, vann, salt, potetfiber, dekstrose, røykaroma, stabilisator (di-/trifosfat), antioksidant (natriumaskorbat) og konserveringsmiddel (natriumnitritt)), rapsolje (til steking), rismel, modifisert vegetabilsk stivelse (mais), salt, melkeprotein, melkesukker, vegetabilsk fiber (potet, gulrot og bambus), krydder (paprika, gurkemeie, pepper) og gjær. Må gjennomvarmes før servering.

Tilsatt

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 1196 kJ/287 kcal. Fett: 19 g hvorav - mettede fettsyrer: 6,3 g - enumettede fettsyrer: 8,2 g - flerumettede fettsyrer: 2,6 g Karbohydrat: 12 g hvorav sukkerarter: 1,3 g Kostfiber: 0,5 g Protein: 17 g Salt: 1,9 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
  • Gluten
  • Spor av melk og melkeprodukter
  • Spor av gluten
Oppdatert