Gå til innholdet

Vossakorv

Ingredienser

Må gjennomvarmes før servering. Tilbereding: Kok opp vann, sett kjelen til side og la pølsene trekke i ca 10 minutter. Norsk svin-/storfe-/småfekjøtt (72 %), vann, småflesk, stivelse av tapioka, salt, melkesukker, melkeprotein, dekstrose, krydder (pepper, muskat og ingefær), mportert storfetarm, antioksidant (natriumaskorbat) og konserveringsmiddel (natriumnitritt).

Tilsatt

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 1243 kJ/297 kcal. Fett: 25 g hvorav - mettede fettsyrer: 9,1 g - enumettede fettsyrer: 10,4 g - flerumettede fettsyrer: 2,1 g Karbohydrat: 7 g hvorav - sukkerarter 2,0 g. Kostfiber: 0 g. Protein: 11 g. Salt: 2,1 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
Oppdatert