Gå til innholdet

Vossakorv

Ingredienser

svin-/storfe-/småfekjøtt (norsk opprinnelse, kjøttinnhold totalt: 72 %), vann, småflesk, stivelse av tapioka, salt, melkesukker, melkeprotein, dekstrose, pepper, muskat og ingefær. Importert storfetarm.
Må gjennomvarmes før servering. Tilbereding: Kok opp vann, sett kjelen til side og la pølsene trekke i ca 10 minutter. 

Tilsatt

Konserveringsmiddel: natriumnitritt. Antioksidant: natriumaskorbat.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 1243 kJ/297 kcal. Fett: 25 g hvorav - mettede fettsyrer: 9,1 g - enumettede fettsyrer: 10,4 g - flerumettede fettsyrer: 2,1 g Karbohydrat: 7 g hvorav - sukkerarter 2,0 g. Kostfiber: 0 g. Protein: 11 g. Salt: 2 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
Oppdatert
Nordfjord Kjøtt leverer produkter som er basert på 
- Inspirasjon fra naturskjønne omgivelser.
- Gode og lange tradisjoner.
- Gode råvarer.

Kontaktinfo

Nordfjord kjøtt as
Loen
6783 Stryn
Sentralbord: 57 87 70 00
Design: Tyd og webutvikling: InCreo