Vossakorv
Må gjennomvarmes før servering. Tilbereding: Kok opp vann, sett kjelen til side og la pølsene trekke i ca 10 minutter.
Norsk svin-/storfe-/småfekjøtt (72 %), vann, småflesk, stivelse av tapioka, salt, melkesukker, melkeprotein, dekstrose, krydder (pepper, muskat og ingefær), mportert storfetarm, antioksidant (natriumaskorbat) og konserveringsmiddel (natriumnitritt).
Næringsinnhold pr. 100 g:
Energi: 1243 kJ/297 kcal.
Fett: 25 g
hvorav
- mettede fettsyrer: 9,1 g
- enumettede fettsyrer: 10,4 g
- flerumettede fettsyrer: 2,1 g
Karbohydrat: 7 g
hvorav
- sukkerarter 2,0 g.
Kostfiber: 0 g.
Protein: 11 g.
Salt: 2,1 g