Gå til innholdet

Ribberull

Ingredienser

Norsk sideflesk uten ben og svor (kjøttinnhold totalt: 93 %), vann, salt, dekstrose, pepper, allehånde, løk og gelatin.

Tilsatt

Konserveringsmiddel: natriumnitritt. Antioksidant: natriumaskorbat. Stabilisator: di-/trifosfat.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 1 383 kJ/331 kcal Fett: 31 g hvorav - mettede fettsyrer: 9,7 g - enumettede fettsyrer: 2,0 g - flerumettede fettsyrer: 12,3 g Karbohydrat: 1,0 g hvorav sukkerarter: 0,6 g Kostfiber: 0,1 g Protein: 12 g Salt: 1,9 g

Allergener

Oppdatert
Nordfjord Kjøtt leverer produkter som er basert på 
- Inspirasjon fra naturskjønne omgivelser.
- Gode og lange tradisjoner.
- Gode råvarer.

Kontaktinfo

Nordfjord kjøtt as
Loen
6783 Stryn
Sentralbord: 57 87 70 00
Design: Tyd og webutvikling: InCreo