Gå til innholdet

Ostepanett med bacon

Ingredienser

Norsk svinekjøtt (kjøttinnhold totalt: 73 %), vann, hvetemel, Jarlsbergost (9 %), bacon røkt på bøkeflis (7 %) (norsk sideflesk uten ben og svor, vann, salt, potetfiber, dekstrose, konserveringsmiddel (natriumnitritt), antioksidant (natriumaskorbat) og stabilisator (di-/trifosfat)), rismel, modifisert stivelse av mais, melkeprotein, melkesukker, salt, vegetabilsk fiber av potet, gulrot og bambus, krydder (gurkemeie, pepper og sellerisalt), gjær, rapsolje, gjærekstrakt, krydderekstrakt, antioksidant (sitronsyre) og løk.

Tilsatt

Antioksidant: sitronsyre.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 1080 kJ/259 kcal. Fett: 15 g hvorav - mettede fettsyrer: 6,2 g - enumettede fettsyrer: 5,7 g - flerumettede fettsyrer: 1,4 g Karbohydrat: 13 g hvorav sukkerarter: 1,3 g. Protein: 18 g. Salt: 1,9 g

Allergener

  • Hvetefiber (glutenfri)
  • Melk og melkeprodukter
  • Selleri
  • Gluten
  • Spor av gluten eller melk
Oppdatert
Nordfjord Kjøtt leverer produkter som er basert på 
- Inspirasjon fra naturskjønne omgivelser.
- Gode og lange tradisjoner.
- Gode råvarer.

Kontaktinfo

Nordfjord kjøtt as
Loen
6783 Stryn
Sentralbord: 57 87 70 00
Design: Tyd og webutvikling: InCreo