Gå til innholdet

Ostepanett med bacon

Ingredienser

Norsk svinekjøtt (kjøttinnhold totalt: 73 %), vann, paneringsmel (hvetemel, vann, salt, gjær, gurkemeie og paprika), Jarlsbergost (9 %), hvetemel, bacon røkt på bøkeflis (7 %) (sideflesk uten ben og svor, vann, salt, potetfiber og dekstrose. Tilsatt: Konserveringsmiddel: natriumnitritt. Antioksidant: natriumaskorbat. Stabilisator: di-/trifosfat), melkeprotein, melkesukker, salt, vegetabilsk fiber, pepper, sellerisalt, løk og gjærekstrakt. Må gjennomvarmes før servering.

Tilsatt

Antioksidant: sitronsyre.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 1133 kJ/271 kcal. Fett: 16 g hvorav - mettede fettsyrer: 6,6 g - enumettede fettsyrer: 5,9 g - flerumettede fettsyrer: 1,6 g Karbohydrat: 13 g hvorav sukkerarter: 0,9 g. Protein: 18 g. Salt: 1,7 g

Allergener

  • Hvetefiber (glutenfri)
  • Melk og melkeprodukter
  • Selleri
  • Gluten
Oppdatert
Nordfjord Kjøtt leverer produkter som er basert på 
- Inspirasjon fra naturskjønne omgivelser.
- Gode og lange tradisjoner.
- Gode råvarer.

Kontaktinfo

Nordfjord kjøtt as
Loen
6783 Stryn
Sentralbord: 57 87 70 00
Design: Tyd og webutvikling: InCreo