Gå til innholdet

Middagspølse

Ingredienser

Norsk svine- og storfekjøtt (43 %), vann, stivelse av tapioka, småflesk av norsk svin, melkeprotein, melkesukker, salt, vegetabilsk fiber (potet, gulrot og bambus), skoltekjøtt av norsk storfe, surhetsregulerende middel (natriumlaktat), løk, krydder (pepper, muskatnøtt, paprika, koriander og ingefær), stabilisator (di-/trifosfat), dekstrose (mais), antioksidant (natriumaskorbat), vegetabilsk ekstrakt (ris), gjærekstrakt og konserveringsmiddel (natriumnitritt). Importert svinetarm. Må gjennomvarmes før servering. Tilbereding: Kok opp vann, sett kjelen til side og la pølsene trekke i ca 10 minutter.

Tilsatt

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 938 kJ/226 kcal Fett: 18 g hvorav - mettede fettsyrer: 6,6 g - enumettede fettsyrer: 7,5 g - flerumettede fettsyrer: 1,5 g Karbohydrat: 8 g hvorav - sukkerarter: 2,2 g Kostfiber: 1,2 g Protein: 8 g Salt: 2,0 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
Oppdatert