Gå til innholdet

Middagspølse

Ingredienser

Norsk svine- og storfekjøtt (kjøttinnhold totalt: 46 %), vann, småflesk, stivelse av tapioka, skoltekjøtt av storfe, melkeprotein, melkesukker, fiber av potet, gulrot og bambus, løk, salt, pepper, muskat paprika, koriander, ingefær, animalsk protein av storfe, dekstrose, og krydderekstrakt av muskat, ingefær, pepper og chili. Importert storfetarm.

Tilsatt

Konserveringsmiddel: natriumnitritt. Antioksidant: natriumaskorbat. Stabilisator: di-/trifosfat. Surhetsregulerende middel: natriumlaktat og natrium di-acetat.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 957 kJ/230 kcal Fett: 18 g hvorav - mettede fettsyrer: 6,8 g - enumettede fettsyrer: 7,6 g - flerumettede fettsyrer: 1,6 g Karbohydrat: 8 g hvorav - sukkerarter: 1,8 g Protein: 9 g Salt: 1,9 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
Oppdatert
Nordfjord Kjøtt leverer produkter som er basert på 
- Inspirasjon fra naturskjønne omgivelser.
- Gode og lange tradisjoner.
- Gode råvarer.

Kontaktinfo

Nordfjord kjøtt as
Loen
6783 Stryn
Sentralbord: 57 87 70 00
Design: Tyd og webutvikling: InCreo