Gå til innholdet

Medisterpølse

Ingredienser

Ingredienser: norsk svine- og storfekjøtt (kjøttinnhold totalt: 60 %), vann, småflesk, stivelse av tapioka, melkesukker, melkeprotein, salt, muskat, pepper, fiber av potet, gulrot og bambus, dekstrose og aroma. Importert svinetarm.
Må gjennomvarmes før servering. Tilbereding: stek pølsene på middels varme til de får en gyllen farge.

Tilsatt

Antioksidant: natriumsitrat. Stabilisator: di-/trifosfat.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 1 115 kJ/266 kcal Fett: 22 g hvorav - mettede fettsyrer: 7,7 g - enumettede fettsyrer: 9,2 g - flerumettede fettsyrer: 1,8 g Karbohydrat: 7 g hvorav - sukkerarter: 2,8 g Kostfiber: 0 g Protein: 10 g Salt: 1,9 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
Oppdatert
Nordfjord Kjøtt leverer produkter som er basert på 
- Inspirasjon fra naturskjønne omgivelser.
- Gode og lange tradisjoner.
- Gode råvarer.

Kontaktinfo

Nordfjord kjøtt as
Loen
6783 Stryn
Sentralbord: 57 87 70 00
Design: Tyd og webutvikling: InCreo