Gå til innholdet

Kjøttpølse

Ingredienser

Norsk svine- og storfekjøtt (kjøttinnhold totalt: 47 %), vann, småflesk av norsk svin, stivelse av tapioka, melkeprotein, melkesukker, salt, fiber av potet, gulrot og bambus, løk, surhetsregulerende middel (natrium di-acetat), ekstrakt (mais, kardemomme, koriander, spisskum og pepper), krydder (pepper, ingefær og muskat), stabilisator (di-/trifosfat), dekstrose av mais, antioksidant (natriumaskorbat), rismel, fargestoff (paprikaekstrakt), gjærekstrakt og konserveringsmiddel (natriumnitritt).

Må gjennomvarmes før servering. Tilbereding: Stek pølsene i ca. 10 minutter på middels varme til de får en gyllen farge. 

Tilsatt

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 926 kJ/223 kcal Fett: 18 g hvorav - mettede fettsyrer: 6,9 g - enumettede fettsyrer: 7,6 g - flerumettede fettsyrer: 1,6 g Karbohydrat: 6 g hvorav - sukkerarter: 2,2 g Kostfiber: 0,5 g Protein: 9 g Salt: 2,0 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
  • Spor av gluten eller melk
Oppdatert
Nordfjord Kjøtt leverer produkter som er basert på 
- Inspirasjon fra naturskjønne omgivelser.
- Gode og lange tradisjoner.
- Gode råvarer.

Kontaktinfo

Nordfjord kjøtt as
Loen
6783 Stryn
Sentralbord: 57 87 70 00
Design: Tyd og webutvikling: InCreo