Gå til innholdet

Dansk salami

Ingredienser

Svinekjøtt (norsk opprinnelse), spekk, salt, potetmel, protein av svin, pepper, hvitløk, koriander, muskatnøtt, dekstrose og startkultur. Kjøttinnhold: til 100 g ferdigvare er det anvendt 120 g kjøttråvare

Tilsatt

Konserveringsmiddel: natriumnitritt. Antioksidant: natriumaskorbat og tokoferol. Fargestoff: karmin

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 2 323 kJ/555 kcal. Fett: 53 g hvorav - mettede fettsyrer: 18,8 g. - enumettede fettsyrer: 23,1g - flerumettede fettsyrer: 6,7 g Karbohydrat: 3g hvorav sukkerarter: 1 g. Kostfiber: 0,2 g. Protein: 16 g. Salt: 3,9 g.

Allergener

Oppdatert
Nordfjord Kjøtt leverer produkter som er basert på 
- Inspirasjon fra naturskjønne omgivelser.
- Gode og lange tradisjoner.
- Gode råvarer.

Kontaktinfo

Nordfjord kjøtt as
Loen
6783 Stryn
Sentralbord: 57 87 70 00
Design: Tyd og webutvikling: InCreo