Gå til innholdet

Dampepølse

Ingredienser

norsk storfe-/småfe-/svinekjøtt (85 %), vann, hjertekjøtt av norsk gris og småfe, småflesk av norsk svin, protein av svin, melkesukker, salt, melkeprotein, dekstrose, krydder (pepper og nellik), antioksidant (natriumaskorbat og tokoferol) og konserveringsmiddel (natriumnitritt). Importert storfetarm. Dampes i ca 50 min. ved svak varme.

Tilsatt

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr 100 g: Energi: 1 219 kJ/292 kcal Fett: 24 g hvorav - mettede fettsyrer: 10,1 g - enumettede fettsyrer: 9,4 g - flerumettede fettsyrer: 1,9 g Karbohydrat: 3 g - hvorav sukkerarter 2,9 g Kostfiber: 0,1 g Protein: 16 g Salt: 2,3 g

Allergener

  • Melk og melkeprodukter
Oppdatert